Hier vind je korte verhalen en stamboom fragmenten. Veelal gemaakt naar aanleiding van vragen als hoe zit de lijn van mijn oma of opa binnen de stamboom van Klein, Hamming, Hegeman, Ras, Rotgans, Hidden en meer? De stamboom Hidden kwam door een vraag van Attie Tuin-Hagénus uit Scheemda, die samen met haar neef Menso Bettenbroek, de lijn Hagénus volgen waar Hidden onderdeel van uit maakt. Hidden is de naam van de oma van mijn echtgenoot Pieter Klein. Zijn moeder heette Geertje Johanna Keijzer, dochter van Pieter Pz. Keijzer en Stijntje Hidden.

Berichten:

  1. Annaatje Johanna Klein, gehuwd met Derk Roelf Mansholt….
  2. Hidden en Hagenus vanuit Groningen naar Wieringen….
  3. Stamboom Pieter Pz Keijzer, gehuwd met Stijntje Hidden….
  4. Het oorlogsverhaal van Geertje Johanna Keijzer, dochter van Pieter Keijzer en Stijntje Hidden.